Gitarvilag

Gitár az én 11 éves – gyerekek tanulni gitározni

guitar photoUtán hiányzó egy gitár egész életében tizenegy éves végül kapott egyet karácsonyra. Ő beszélt arról, hogy az idő, ő tartott neki első játék gitár a kor két. Ő most egy gitár volt a kezében, és volt, hogy megtanul gitározni.

Beszélgettünk a tanárok egyre a tanulságokat, és mind azt mondta, ugyanaz a dolog, nem. Képzeld el, hogy nem tudja, hogy segítse a gyermek az álom.Nem, merto ő még túl fiatal, még a éves négy, hat stb.o ő kellet volna megtanul zongora első, ő vitte el két éve.o el nem elég nagy, vártunk.o ki növekedni fog ez. Ő soha nem szűnt meg kér egy gitár.

Mint kiderült a lányom volt egy jó zongorista, nagyon jól tette a furulya, hegedű és még a szaxofon. De ő soha nem szűnt meg kér egy gitár és a vele 11. karácsonyi ő kapott.Hogyan viselkedni csinál ez történiko a music store, a helyi iskola foglalkozik látogasson elo a gyermek felszerelve a jobb gitáro tanár keresés a boltjában, hogy gyermekeo készlet fel a néhány órát, és a gyermek eszközöketA lányom szereti őt új Yamaha gitár, és úgy hangzott, mint egy természetes, az első pillanattól kezdve tartotta.

Ő úgy döntött, ő azt akarja, hogy maga tanított mint nagyjai. Támogatjuk álma, érezzük, hogy egy nagy cél. Ahhoz, hogy önálló motivált van egy nagyszerű eszköz a siker, az életben.Az internet biztosította a lányunk egy nagy sok forrásokat támogató álma. Mi csodálkoztak és elégedett, az eredmények és a büszkeség a lányunk vesz megvalósult álma.Saját Online oktatás előnyeiLetölthető lépésről lépésre leckékKezdőtől a haladó képzettségi szintTanulj meg olvasni a zene és a gitár tab12 hónaposnál érdemes órákat a legtöbb tanfolyamokJön-val akkord progresszió és a könyvIngyenes leckékSemmi sem előnyösebb, mint nézni egy gyerek, hogy álma valóra válik, az anya és az apa segítségével.

Mindannyian szeretnénk, hogy a gyerekek mindent, és a zene az, amit vezet, hogy nagy dolgokat.Zene segít csinál jobb-ban iskola kidsTanulmányok azt mutatják, hogy a gyerekek, akik játszani egy hangszeren jobbat az iskolában, mint azok, akik nem. Nem tudom, milyen ajándékokat, a gyerekek, hogy amíg hagyod őket ad ez egy megpróbál.Összességében rendkívül hálás segít, és nézni egy gyermek álma vált valóra. Szív emelés, és a jó érzés küld borzongás a gerincem minden alkalommal, amikor hallom, hogy a kislány pengetést egy szép dal, és a lány a látvány, amely ott neki székre fényes gitár, ő játszik a legnagyobb mosoly valaha lenézett.